Bloglovin

Ja,så klart tycker jag att ni ska:
Follow my blog with Bloglovin

Skiss från Rörvikshus 2.0I går fick vi en reviderad skiss från Rörvikshus på vårt husbygge. Ni kanske kommer ihåg att vi fick en första skiss i förra veckan. Då hade vi några saker vi ville ändra. Nu har ändringarna kommit. Och det har blivit mycket bättre.
Men efter igårkväll kom vi fram till att vi inte är framme ännu. Vi fortsatte att flytta omkring ytor för att effektivisera kvadratmetrarna. Men summan är att vi är på mycket god väg. 
Vi har dock ännu inte bestämt oss för vilken leverantör vi faktiskt ska välja. Först måste vi få offert. För så klart är priset en variabel att räkna med när det kommer till husbygge. I alla fall för oss.
husbygge - rörvikshus - skiss - ändringar

Små detaljer som gör skillnad

 
 


Detaljer kan man fixa med inredning. Eller varför inte i konstruktionen?
 
Intressanta hus och Villa Carlsson i Västerås visade upp just sådana smarta byggnadslösningar som skapar en lättare och snyggare vardag.
 
Vi såg inbyggda gardinskenor. Snygga, vinklade fönsterbrädor. Och vad säger ni om ett inbyggt tvättnedkast? Så sjukt smart! Inga fler smutsiga kläder på golvet (på övervåningens walk-in-closet-golv). Nej, man kastar allt i smutstvätt-nedkastet som leder rakt ner till tvättkorgen i tvättstugan.
 
What's not to love?
 
byggahus - gardinskenor - lösningar - smart - tvättnedkast
2