Två veckor till husleveransKan knappt förstå att om exakt två veckor kommer vårt hus levereras till vår tomt och nästa steg i husbygget tar vid. Då börjar vi bygga hus på riktigt. Otroligt häftigt! Och lite svårt att tänka sig hur vår tomt kommer få ett HELT nytt utseende. Ett hus som vi bara sett på papper och försökt visualisera på tomten kommer plötsligt växa fram på riktigt och inom några dagar stå där. I alla fall som ett skal. 

Men det är på tiden tycker jag. Det var i oktober som vi skrev avtal med Rörvikshus. Och i slutet av februari som vi godkände den slutliga beställningen av vårt hus. Sen dess har det ju tagit tid med kommunbeslut och fabriksprocessen. Men nu har vi snart vårt hus framför oss. 
bygga hus - husleverans - tomt
1
Ida

Härligt! Det gick fort ändå. I maj förra året skrev vi kontrakt med Vårgårdahus, skrev på beställningen sista september och huset kommer om knappt tre veckor... sen 4 veckor semester för byggarna och 22 veckor byggtid, pust vilken evig väntan men snart står skalet där iaf 😊

Svar: Kul att höra er process! Alla leverantörer har kanske lite olika tidsplanering, men känns som att man som beställare tycker allt känns långt ;)
Hej huset!