Köket på plats

Drömköket från Ballingslöv, i modellen Bistro i lindblomsgrönt, är på plats. Eller ja, till 99 procent. Det saknas några täckskivor, men i övrigt är det klart. Sen får man ju inte riktigt hela känslan eftersom allt är skyddsinplastat.
Men här kommer ett gäng bilder, från igår:
 
 
Förberett för att diskho, rördragning och skåp ska på plats.
 
 
Grymt snygg köksö.
 
 
Överblick från ingången från vardagsrum/matsal. Men det känns ännu mer rymligt på plats än på bild…
 
 
Älskar ljusinsläppen!
 
 
Alla vitvaror kommer från Miele.
 
Det enda som jag vid första anblicken blev besviken över var kylskåp och frys. Vi valde att ha dem i rostfritt, och inte inbyggda, för att få större innermått, ett billigare alternativ – och en känsla av att det skulle bli för mycket "skåpsvägg" med inbyggnad. Men när jag väl såg det så ångrade jag mig. Tyckte inte att det såg så snyggt ut och såg inte så måttpassat ut. Men nu börjar den känslan lägga sig. Det ska till täckskivor ovanför kyl och frys. Och sen ska ju den blå skyddsplasten av, för att bli en mer matchande rostfri yta. Då kommer det kännas mer matchat och välbyggt.
Miele - ballingslöv - bistro - kök - köksö
2
Josephine

Åh! Bistro är så snygg! Ville ha det men det fanns inte i den färgen vi ville ha, olivgrön, så det fick bli Solid istället.

Svar: Vi är så nöjda! Åh, jag tror vi missade Solid när vi valde kök, men den är också väldigt fin! Och er inbyggda kyl och frys ser kanon ut!
Hej huset!

Emma

Har följt bloggen ett tag, SÅ himla kul och SÅ fint det blir!! Vi har husleverans på onsdag =)

Svar: Vad kul att du kommenterar och tack för dina fina ord! Spännande med er husleverans! Lycka till! Har du en blogg får du gärna skicka din url. Alltid kul att spana in andra projekt :)
Hej huset!