Kaklat och (nästan) klart!

 
 
 
 
 
Ett work-in-progress, men ändå inte så långt bort från färdigt med kakel- och klinkersättningen.
Översta bilden är från lilla badrummet på nedervåningen. Så. Himla. Snyggt! Vi är nöjda i kvadrat! Vi kaklar ju bara golv och i duschen där. Resten ska målas. Troligtvis i Alcro Fjärilslarv.
 
Sen ser ni lite av golvet i tvättstugan. Så snyggt där också. Jättesnygga detaljer i kakelsättningen som jag tyvärr inte fotade… Här också med väggfärgen Alcro Fjäder.
 
Sen till ett av husets höjdpunkter: huvudentrén med klinker i fiskbensläggning. Alltså, nästan orimligt snyggt!
 
Det stora badrummet på övervåningen är det som är mest jobb kvar i. Här blir det grått i rak sättning. Enkelt och stilrent. Svårt att riktigt få sig en bild av hur det kommer bli. Men hoppas det blir lika snyggt som de andra kaklade ytorna.
 
alcro fjäder - alcro fjärilslarv - badrum - entré - kakel - klinker - tvättstuga
4
Ida

Åh så snyggt! Vad har ni valt för platta till fiskbensläggningen? Vi kommer också ha det i hallen :) Har du fler bilder att visa? Vad har ni valt för platta i tvättstugan?

Svar: Tack! I entrén har vi Lhådös bar grey 8,6x35. Har ni valt samma eller någon annan? Tyvärr har jag inga fler bilder, det blev bara en snabb bild som knäpptes idag. Men blir fler framöver för det golvet vill vi visa mer av :) I tvättstugan har vi Konradssons Tunes ljusgrå 19,7x19,7.
Hej huset!

Ida

Misstänkte nästan det, ja vi ska ha samma. Svårt att hitta någon annan med rätt mått. Upplever du den som grå eller skiftar den något mot brunt? Det låter bra 😊

Svar: Ja, det var inte lätt att hitta en med rätt mått. Men glad att vi hittade denna till slut. Den är gråare på plats än på bild skulle jag säga.
Hej huset!

Josephine

Den där "fyrkanten" i duschen, är det tänkt som en liten hylla?

Svar: Ja, vi har en nisch i duschen nere och en där uppe. Tanken är att slippa "fula" schampo-hållare/korg eller dyl. Kantlisten syns mer än vad den gör på plats. Tack och lov.
Hej huset!

Josephine

Bra idé! Det ska jag ta med mig när vi har kommit så långt med våra badrum :)

Svar: Kul att ni gillar! Bra att prata om tidigt för att planera vilken vägg den ska sitta på för att det ska finnas utrymme, att bygga in där. Och även få in det i entreprenaden så att det inte blir en extrakostnad.
Hej huset!