För mycket på agendan

Den här veckan har varit galen. Vi har slutfixat vår lägenhet inför fotografering för kommande visning. Samtidigt som vi jonglerat jobb, barn och så klart husbygget.

Samtidigt som arbete pågår inne (el och väggtätning) har panel äntligen kommit upp där det saknades ute. Några paneler här och där, men vilken skillnad!

Samtidigt har vi avtalat med altanläggare att börja på tisdag.
I fredags började mursättare med vår mur för att höja upp tomten. Vi lämnade 80 cm höjning på grund av bygglovsstrul och kör nu 50 cm som är bygglovsbefriat. I veckan blir de klara, men ni ser redan nu lite förarbete på bilden ovan. De gräver också ut för framtida häck längs ena kortsidan av huset.

I dag fick vi också klart med en målare som sätter igång på tisdag med att måla huset – bara vädret tillåter. Vi köpte också all färg. Det blir kritvitt. Så det så!

Puh! I övrigt har vi också tänkt om kring badrummet uppe och dess kakel och klinker. Är inte alls säker på det vi har valt utan vill ta det en vända till. När vi ändå pratar badrum uppe får vi inte riktigt ihop min vision och belysning och snedtak så det blir nog att tänka om där också. Mer om det får bli i ett annat inlägg.

Jag vet att det är lite skralt med uppdateringar, men det är helt enkelt för mycket att göra med allt för att hinna med. Men det kommer mer!

husbygge - kakel - klinker - mur - måla hus - platt tomt