Miss i markförberedelserna

 
Jag berättade förut om att det blivit lite fel när rören drogs för VA. Det gick att lösa, men det blev lite dyrare.Nu har vi upptäckt en till miss.
Det gäller de stuprör som ska sitta vid vårt burspråk – och framför allt bristen på förberedelse för dem. Varje stuprör runt huset har markarbetarna förberett för genom att dra dräneringsrör till vår stenkista för dränerings- och dagvatten. Men de vid burspråket verkar de ha glömt bort. Som ni ser på bilden vid husets gavel är så det ska vara förberett även vid burspråket (vänster i bild).
 
I eftermiddag ska vi på möte hos Rörvikshus för att diskutera detta – och träffa samordnaren för resten av byggprocessen.
Vi har redan förberett dem och vår kontaktperson har meddelat att markarbetarna ska åtgärda detta. Men när och hur och vem som betalar ska vi prata mer om.
 
Ogillar att upptäcka brister av rädsla att de glömt bort fler saker som vi ännu inte upptäckt …
burspråk - dränering - hus - markarbete - stuprör
1
Ida

Vet precis hur det känns! Vår grävare glömde ett sånt rör hos oss men kommer tillbaka och fixar det men den tanken väcks ju såklart

Svar: Ja, fy! Våra markkillar kommer också tillbaka. Men lite störigt att det ska behöva ske! Lite skönt att veta att det inte bara är hos oss ändå ;)
Hej huset!