Nu händer det grejer på tomten

Efter lite sneakpeaks är vi nu redo att bjuda på en bildfest. På kort tid har det hänt MASSOR på tomten. Träd är borta, berg är borta och kvar är en tomt att bygga hus på. Spana in!
 
INNAN:
 
 
EFTER:
 
 
 
 
Nu har alltså allt grund- och schaktarbete blivit klart och efter en finutsättning har gjutningsformen börjat sättas på plats. Det är alltså ramen för vårt hus som man nu kan se. Helt sjuk känsla! Som ni ser har också vissa ledningar dragits till där de ska komma upp i huset. Imorgon ska mannen till tomten igen, så snart kommer vi nog bjuda på ännu mer uppdaterade bilder. Nu händer verkligen saker VARJE dag.
 
I och med att träd och berg är borta har vi fått en tydligare överblick av vår tomt. Den går nämligen en bit upp i sluttningen mot granntomten, något man inte fick känslan av tidigare. Att vi sprängde bort berg och tog bort träd var inget vi tänkte från början, men när vi insåg att detaljplanen var felaktig och vårt hus faktiskt stod på berget och alldeles i anslutning till träden hade vi inga alternativ. Och visst blev det kalare, men också öppnare och nu finns möjlighet att bygga en tomt som passar det som faktiskt blir kvar som tomt. En del av berget har vi dock låtit vara kvar för att det är trevlig med lite naturligt berg i dagen, och så står vår flaggstång också på en del av berget. Åh, vad vi nu längtar till att få flytta in och bo just här.
bygga hus - hus - schaktarbete - sprängning - tomt