Våra badrumsmöbler

Att prata tvättställ låter ju inte så sexigt kanske. Men inredningen i badrummen är ju också ett av alla val man måste göra i ett nytt hus.
Vi har valt Aspen för våra tvättställ och kommoder och INR för våra blandare i badrummen.
Men vi har valt lite olika i de olika badrummen.
 
Först. På nedervåningen har vi INR LINC 23 i krom som blandare. Den har en väldigt klassisk look för badrumsblandare skulle jag säga.
För att poppa upp lite i alla fall har vi valt badrumsmöbel i antracitgrå. Riktigt snyggt.
Vi valde faktiskt den före kakel för att tvinga oss att tänka lite out of the box även på kakel. För den ger möjligheter, men kräver också att vi tänker lite extra med kakel och färger.
Kommoden med tvättställ är alltså från Aspen i modellen Norm. Norm är den billigaste modellen hos Aspen, men vi tycker att den är snyggast. Anledningen är att själva tvättstället har så fräscht snitt. Inte stort och klumpigt som många vanliga tvättställ i porslin blir. Det är i stället gjort i Evermite, ett slitstarkt och tåligt material baserat på något som heter modifierad polymerbas som ska ge ett bra skydd mot bland annat repor och missfärgningar. 
 
 
 
På ovanvåningen har vi ARC 32 i krom som blandare. Lite mer karaktär med det kantiga formspråket. Men här har vi har två stycken blandare, eftersom vi på ovanvåningen – i familjebadrummet – har dubbelhandfat. (Hur härligt?!) Serien för badrumsmöbeln och tvättstället är samma som på nedervåningen, Aspen Norm, men här har vi valt att ha den i vitt. Lite mer klassiskt för att inte bli för mycket i och med de lite mer speciella blandarna. Det ger också lite mer lyxkänsla, tänker vi. Det kanske låter konstigt att säga att klassiskt vitt ger lyxkänsla, men med rätt kakel kan de bli att kännas lite mer åt fräscht och härligt hotellbadrum-hållet. (Nu ska vi bara hitta det där kaklet också …)
 
 
arc - aspen - badrum - badrumsmöbler - blandare - evermite - norm - tvättställ