Huset är vårt!

 
I torsdags hade vi slutbesiktning och i fredags hade vi slutsamråd med kommunen och vår KA. Vårt hus fick GODKÄNT vid båda tillfällena! Vi är så himla glada!
 
I torsdags blev vi officiellt husägare till det här helt fantastiska huset, som vi ritat och tagit typ en miljon beslut kring. Nu har vi äntligen nycklarna! Vilken grej!
Besiktningsmannen var imponerad och sa att det var väldigt få saker som behövde fixas, och inget som påverkade ett godkännande, men som han skrev in i slutprotokollet vilket är bra. Då är det upp till husleverantören Rörvikshus och underleverantörer att fixa dessa, annars blir det vite.
Först var det en hel del målning, men de flesta kunde göras direkt av målaren som ju var på plats. Sen var det några märken i grunden som makrkillarna får fixa och sedan ska trappen åtgärdas vad gäller nyansen.
 
I fredags skulle vi få officiellt beslut om vi får flytta in också. Kommunen var mycket nöjd! Sa att det var exemplarisk lägesplacering bland annat. Däremot fick vi lite backning på att vi inte hade en riktig handledare i trappan (vi har bara en halvvägg som vi trodde räckte), och så hade vi ingen barnspärr på ugnen då det inte ingick i vår ugn från Miele. Men det räckte med en kommentar angående att vi ska åtgärda dessa punkter och vi kommer få ett godkänt utlåtande.
Wihoo!
 
Här är vårt hus!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så klart körde vi på inflyttningspizza som sig bör, även om flyttlasset inte går än på någon vecka.
 
bygga hus - drömhus - hus
3
www.villakallgren@blogg.se

Stort grattis till er!

Svar: Tack! Vi är så glada! Lycka till med er!
Hej huset!

Sophia choudhury

Men wow va fint!!!!! Ser verkligen fram emot att se er, lillasyster och huset!

johanna

Hej!

Fick tips om att kolla in ert hus på grund av den tjusiga trappan och tycker hela huset är fantastiskt!
Tänkte kolla om ni skulle vilja dela med er lite om var trappan kommer ifrån och hur ni gjort för att få den innbygd, är det original, eller har ni gjort något speciellt för att få den så?

Tack på förhand,
MVH Johanna

Svar: Förlåt för sent svar. Huslivet rullar på ;) vad kul att höra! Vi har ritat den tillsammans med arkitekt för att passa huset och sen skickat den till trapptillverkare som fixat den efter vår ritning. Sen har vår snickare byggt upp halvväggar och ett förråd under trappan. Hör gärna av dig igen om du vill veta mer, så ska jag svara snabbare :)
Hej huset!