Projekt i slutfasen

 
Spots i huvudentrén. Och minispots i fönstren. Dessa har vi i entréfönstren, i trappfönstret, och i samtliga stora dörrfönster från kök, matsal och vardagsrum. Helt klart snyggt!
 
 
Termostaterna till golvvärme på plats i varje rum.
 
 
Fiber och eluttag.
 
 
Garderoben under trappen har fått belysning på plats. Den här har vi köpt privat på Bauhaus. Extremt prisvärd armatur som jag tror kommer göra jobbet bra i det mörka utrymmet.
 
 
Målaren på plats och gör listmålning på plats. På så sätt slipper vi se spikmärken, utan det blir en enhetlig vit golvlist.
 
 
Nu börjar tvättstugan komma i ordning också. Rördragning (för övrigt väldigt snygga rör, haha), varmvattenberedare, bergvärmepump – ja, snart så.
 
 
Pax-garderoben i hallen/entrén nere ska också byggas in – och tyvärr gick det lite fort i installationen så vi ska byta ordning på dem så den som står till vänster på bild ska flyttas till höger. 
 
 
 
Barnrummens inbyggda garderober blev ju helt fantastiskt snygga. Byggchefen Peter, målare och IKEA – vilket teamwork!
 
 
Och sen en liten ringklocka. Vi hade tänkt köpa en snygg ringklocka (för visst finns det sådana?!), men det har glömts bort. Så nu sitter en riktig standardringklocka utanför vår entré. Hehe. Så kan det gå.
belysning - eluttag - golvvärme - inbyggd garderob - målare