Kakel och kulörer

 
I dag träffade vi kakelsättaren vid huset. Han verkar vara riktigt hyvens. Han hade redan hunnit flytspackla i badrummen och tvättstuga och fixa med tätskikt. Nu var också golvvärme lagd i det övre badrummet.
Medan vi var där kom också en leverans på 1300 kg kakel och klinker. Vi hade redan fått klinkers för hallgolvet. Nu kom resten. En liten aha-upplevelse kring att klinkers för tvättstugan var ljusare än jag väntat mig. Likaså kaklet för det övre badrummet. Men det blir nog bra när det är på plats.
Sjukt spännande i alla fall att arbetet är igång! Vi valde också all färg på fogarna.
 
Vi hann också med lite trädgårdsfix, för att rensa upp lite på tomten och fylla lite jord. Tomten känns alldeles perfekt i storlek nu. Större än den kändes innan mur och upprensning. Så mycket längt efter att fixa till den nästa år! Vi hade också lite slutmöte med vår utesnickare för projektet han jobbat med, och startade upp lite diskussioner för att bygga förråd/carport/garage i år eller nästa.
 
Väggfärg då? Jo, besluten börjar ta sig. Vi tittar på Alcros sortiment framför allt, eftersom det kom på förslag från målaren. Det blir ljusa barnrum och mörkare master bedroom. Troligtvis blir dessa nyanser några av väggfärgerna. Paris, Duva, Fjäder, Igloo och Tyll.
badrum - golvvärme - kakel - klinker - tvättstuga