Förra veckan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förra veckan, v 39, hände massor av skoj inomhus:
> Innerdörrar kom på plats
> De två skjutdörrspartierna nere kom på plats. Love love love! En mellan kök och matsal och en mellan lekrum och vardagsrum.
> Badrummet uppe kaklades klart. Nu är alltså samtliga kaklade ytor klara. Badrummet uppe är en ett wow-badrum som där nere. Men det är vårt familjebadrum som jag tror med lite badrumsmöbler och badkar och lite fix så kommer det bli lite mer livligt och en härligt lugn oas.
> Trappan kom på plats. Helt klart en av de stora höjdpunkterna. Det är ju lite av min baby. Sedan är nyansen fortfarande en fråga som ska lösas.
 
Måste slå ett slag igen för våra hantverkare. Vår byggchef, Peter, är en klippa och hans högra hand Kristoffer gör ett fantastiskt jobb han också. Våra kakelkillar har också jobbat grymt bra. 
 
En skoj ska utomhus hände också. Vi (mest min man) flyttade på det äppelträd som vi valde att spara från tomten. Det är det minst av de två, men det stora gick helt enkelt inte att rädda. Tyvärr. Nu hoppas vi att detta klarat sig över den varma sommaren, trots undermålig omplacering, och kommer trivas på sin nya plats.
 
inbyggd trappa - innerdörr - skjutdörrar - tomt - trappa
1
Josephine

Superfin trappa! Förstår att du/ni är nöjda.

Svar: Tack! :)
Hej huset!